Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Persoane prinse că nu au respectat izolarea, amendate şi duse în carantină

IPJ Dâmboviţa anunţă, luni, că două persoane din Racoviţa care nu au respctat măsura izolării la domiciliu au fost amendate şi au fost duse în carantină.

„La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au depistat două persoane de 27 şi 57 de ani, din Racoviţa, care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare de 40.000 de lei, fiind introduse într-un centru de carantină”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Alte cinci persoane din Racoviţa au mai fost amendate, după ce în spaţiul public au mai apărut filmări în care acestea nu respectau restricţiile de circulaţie.

„În spaţiul public au apărut imagini video în care mai multe persoane se aflau pe o stradă, de pe raza localităţii Racoviţa, fiind încălcate prevederile legale în vigoare. În urma vizionării imaginilor, poliţiştii au identificat 5 persoane care au fost sancţionate contravenţional cu amendă, în valoarea de 100.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, conform prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3”, mai informează IPJ Dâmboviţa.