Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Persoană prinsă că nu a respectat izolarea, dusă în carantină (3 aprilie)

Peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de restricţie de circulaţie au fost date în ultimele 24 de ore în Dâmboviţa, iar o persoană care nu a respectat izolarea la domiciliu a fost plasată în carantină instituţionalizată, informează, vineri, Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa.

„Au fost constituite 155 de patrule ale IPJ Dâmboviţa, dintre care 78 cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”. De asemenea, politiştii au fost sprijiniti şi de politiştii locali (128 de efective), alăturându-se, la aceste activităţi în sistem integrat, şi cadre ale M.Ap.N. (…) Au fost verificate 1.778 de persoane, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. Persoana în cauză a fost plasată într-un centru de carantină pentru înca 14 zile”, precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în urma verificărilor, au fost aplicate 328 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 193.400 lei, pentru nerespectarea măsurilor de circulaţie.

La nivelul judeţului Dâmboviţa se află în izolare la domiciliu 1.382 persoane asimptomatice şi 145 de persoane sunt în carantină.