Dâmboviţa: Percheziţii la hoţi care au furat unelte şi bunuri din mai multe societăţi comerciale

Dâmboviţa: Percheziţii la hoţi care au furat unelte şi bunuri din mai multe societăţi comerciale

Poliţiştii dâmboviţeni au făcut şapte percheziţii la persoane bănuite că au furat unelte şi bunuri din mai multe societăţi comerciale din judeţ, iar trei persoane au fost reţinute, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale, împreună cu efective de la Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte, de la Poliţia Municipiului Moreni, de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi de la Serviciul Criminalistic, au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Târgovişte şi localităţile Dobra şi Gura Ocniţei, la persoane bănuite că ar fi fost implicate în comiterea unor fapte de furt, în perioada martie-octombrie a.c.”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma descinderilor, poliţiştii au găsit mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor, respectiv role de cabluri, bormaşini, aparate de sudură, circulare, rotopercutoare, autofiletante, ţevi, robinete, aparat de tăiere cu plasma şi altele.

Trei bărbaţi de 34, 38 şi 47 de ani au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Un alt bărbat, de 47 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.

„Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în perioada martie octombrie a.c., bănuiţii ar fi pătruns prin efracţie în sediul a două societăţi comerciale din Dumbrava şi Doiceşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Pe parcursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

La activităţile desfăşurate au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!