Dâmboviţa: Percheziţii la bănuiţi de trafic de droguri în Moreni

Dâmboviţa: Percheziţii la bănuiţi de trafic de droguri în Moreni

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa au efectuat, miercuri, şase percheziţii domiciliare, în municipiului Moreni, la persoane bănuite de trafic de droguri, informează IPJ Dâmboviţa.

În urmă cu doi ani poliţiştii au început cercetările în cazul unei persoane bănuită că introducea droguri în ţară, în această activitate fiind atrase anul acesta alte şase persoane.

„Începând cu luna august 2020, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, în vârstă de 25 ani, din municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, implicată în introducerea în ţară a drogurilor de mare risc (MDMA, ecstasy), care ar fi fost vândute către diverşi consumatori. Din cercetări a reieşit că, din anul 2022, în activitatea de distribuţie a drogurilor, ar fi fost atrase alte şase persoane”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cele şase persoane sunt tot din Moreni şi au vârste între 19 şi 55 de ani, iar rolul lor era să vândă cannabis către consumatori din municipiul Moreni şi comunele limitrofe.

În urma percheziţiilor de miercuri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au fost conduse, în vederea audierii, mai multe persoane. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi cu suportul jandarmilor I.J.J. Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!