Dâmboviţa: Patru persoane arestate la domiciliu în urma scandalului de la Bălteni de luna trecută

Dâmboviţa: Patru persoane arestate la domiciliu în urma scandalului de la Bălteni de luna trecută

Patru persoane au fost arestate la domiciliu în urma scandalului de luna trecută din localitatea dâmboviţeană Bălteni, după ce anterior alte şapte au fost arestate preventiv, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

„Alte patru persoane reţinute pentru 24 de ore în urma conflictului din localitatea Bălteni. La data de 20 mai a.c., în urma probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, faţă de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, toţi din comuna Conţeşti, a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. În cursul zilei de marţi, cei patru bărbaţi au fost prezentat magistraţilor, faţă de aceştia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, cei patru sunt bănuiţi că, în seara de 28 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Cazanului, din localitatea Bălteni, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

„Reamintim că, anterior, respectiv la data de 29 aprilie a.c., alte şapte persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 49 de ani, cercetate în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reţinute pentru 24 de ore, iar, ulterior, faţă de şase dintre acestea au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Pentru aplanarea conflictului de la Bălteni poliţiştii au tras focuri de avertisment, iar la faţa locului au intervenit şi mascaţii şi jandarmii. Şase persoane au ajuns la spital în urma conflictului.

error: Conţinut protejat !!