Dâmboviţa: Parcheziţie la domiciliul unui bărbat care a întocmit în fals sute de facturi

Dâmboviţa: Parcheziţie la domiciliul unui bărbat care a întocmit în fals sute de facturi

Poliţiştii au efectuat o percheziţie în Târgovişte la domiciliul unui bărbat care în calitate de angajat al unei societăţi comerciale a întocmit în fals sute de facturi şi şi-ar fi însuşit pe nedrept sume de bani şi produse din tutun, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

„La data de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Târgovişte. Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în perioada februarie 2018 – ianuarie 2020, un bărbat, de 37 de ani, în calitate de angajat al unei societăţi comerciale, ar fi întocmit în fals, un număr de 399 de facturi şi şi-ar fi însuşit pe nedrept sume de bani şi produse din tutun”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Prejudiciul cauzat este de circa 200.000 de lei.

În urma percheziţiei a fost pus în aplicare şi un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul Parchetului de pe Judecătoria Târgovişte, pentru audieri.

error: Conţinut protejat !!