Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Omor la Bezdead, după un scandal între mai multe persoane

Un cioban a murit, după ce un scandal a avut loc în comuna dâmboviţeană Bezdead de la neînţelegeri privind împărţirea zonei de păstorit, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bâte şi topoare, iar un cioban a fost omorât în încăierare.

„În cursul nopţii trecute, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, din localitatea Valea Leurzii, cu privire la faptul că a fost agresat de mai multe persoane la o stână pe care o deţine pe raza comunei Bezdead. De îndată, o echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a reieşit că, pe fondul unui conflict privind împărţirea zonei de păstorit, doi bărbaţi ar fi fost agresaţi de mai multe persoane, unul dintre aceştia decedând”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. În prezent, se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru clarificarea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.