Dâmboviţa: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, vizită în judeţ

Dâmboviţa: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, vizită în judeţ

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit au fost prezenţi, sâmbătă, în judeţul Dâmboviţa.

„În această dimineață, în județul Dâmbovița s-au aflat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit. Prima oprire a oaspeților noștri a fost la o companie târgovișteană, beneficiară a unor finanțări europene prin care au fost formați 118 ucenici. Pregătirea a 108 ucenici a fost asigurată prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, iar calificarea altor 10 a fost susținută din Bugetul Asigurărilor pentru Șomaj. De menționat este faptul că, după finalizarea formării profesionale, mulți dintre ucenici au rămas angajații firmei târgoviștene.

Fondurile europene sunt indispensabile dacă dorim o dezvoltare accelerată a județului Dâmbovița, iar faptul că se investește în calificarea sau recalificarea dâmbovițenilor nu poate decât să ne bucure”, anunţă, sâmbătă, pe facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!