Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Mai mulţi hoţi care furau în Doiceşti au fost reţinuţi

Patru bărbaţi bănuiţi de furt şi tentativă de furt au fost reţinuţi, după ce poliţiştii dâmboviţeni au efectuate mai multe percheziţii domiciliare în Târgovişte, Doiceşti, Râul Alb şi Aninoasa, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi, au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară în localităţile Târgovişte, Doiceşti, Râul Alb şi Aninoasa, la patru bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat. În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe bunuri de interes, acestea fiind necesare pentru documentarea cauzei penale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei patru bărbaţi au fost aduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„Din investigaţiile efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, poliţiştii au stabilit că trei dintre bărbaţi, cu vârsta de 25, 23 şi 22 de ani, la data de 14 noiembrie 2023, ar fi pătruns într-un magazin din Doiceşti de unde ar fi sustras  dulciuri, băuturi alcoolice, ţigarete, produse de îngrijire şi curăţenie, în valoare de 15.465 de lei. Totodată, în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2023, trei dintre bărbaţi, cu vârsta de 25, 23 şi 19 ani, în timp ce s-ar fi aflat într-o societate comercială din Doiceşti, ar fi rupt buşonul de la rezervorul de combustibil al unui utilaj şi ar fi încercat să sustragă motorină din acesta”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.)