Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Mai multe gospodării inundate, DN71 acoperit cu apă pe 700 de metri în apropiere de Pucioasa

Mai multe gospodării au fost inundate în localităţile Pucioasa, Fieni, Brăneşti, Măneşti şi Potlogi, iar o porţiune de 700 de metri din DN 71 la intrare în Pucioasa este inundată, informează, vineri, ISU Dâmboviţa.

„Echipaje de pompieri intervin în mai multe locaţii pentru degajarea apei din gospodării inundate în localităţile Pucioasa, Fieni, Brăneşti, Măneşti şi Potlogi, după o repriză de ploi abundente, judeţul Dâmboviţa fiind sub avertizare Cod Portocaliu. Se intervine pentru evacuarea apei în Pucioasa pe strada Carierei şi la alte 2 gospodării, în Proboiu (Brăneşti) la 4 gospodării, în Fieni apa a intrat pe o scară de bloc şi a afectat şi 4 camere de la parter, în Româneşti (com. Potlogi) 2 gospodării şi în Drăgăeşti Pământeni (com. Măneşti)”, precizează ISU Dâmboviţa.

La intrarea în Pucioasa, drumul naţional 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 m.

Peste 40 de pompieri acţionează pentru evacuarea apei cu nouă autospeciale de intervenţie şi mai multe motopompe. De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acţionează şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile afectate.