Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Jumătate dintre cei veniţi la Bursa locurilor de muncă, adică peste 300, selectaţi pentru angajare

Peste 300 de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă, vineri, la Bursa locurilor de Muncă desfăşurată la Clubul Studenţilor din Târgovişte.

Conform datelor AJOFM Dâmboviţa, la Bursa locurilor de muncă de la Târgovişte au fost prezente 655 de persoane, din care  329 au fost selectate în vederea încadrării în muncă. La bursă au participat 61 de agenţi economici cu o ofertă de 587 de locuri de muncă vacante.

Printre locurile de muncă oferite au fost electrician, laborant chimist, sudor, operator maşini comandă numerică, lăcătuş mecanic, funcţionar administrativ, tâmplar universal, patiser, şofer, zidar, agent pază, instalator, fierar – betonist, floricultor, bucătar, recepţioner hotel, ospătar, expert fonduri europene, economist, inginer mecanic, consultant asigurări,  dispecer, gestionar, lucrător comercial, pizzar, maşinist utilaj terasamente, operator mase plastice, macaragiu, manipulant mărfuri, agent vânzări, stivuitorist, muncitor necalificat.

AJOFM Dâmboviţa precizează că la bursă au fost oferite şi informaţii despre formarea profesională, cei în căutarea unui loc de muncă au primit consiliere, în special persoanele cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități.

Bursa locurilor de muncă a fost organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

[foto: arhivă]