Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Incendiu extins la două case în Răcari, după ce o femeie a dat foc în curte unor resturi de vegetaţie

Un incendiu de vegetaţie uscată în oraşul Răcari, cartierul Mavrodin, s-a extins, marţi, la două case, iar pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, informează ISU Dâmboviţa.

”Pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la 2 gospodării din oraşul Răcari, Mavrodin. Flăcările s-au extins de la un incendiu de vegetaţie uscată la cele două gospodării. La sosirea pompierilor nu erau acasa proprietarii”, precizează ISU Dâmboviţa.

Poliţia anunţă că a descoperit persoana care a declanşat incendiul şi că se fac cercetări la faţa locului pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

”Răcari, Mavrodin, incendiu la două locuinţe. Fără victime până la acest moment. Din primele date o femeie  de 59 de ani a dat foc unor deşeuri în curtea locuinţei. Focul s-a extins la casa ei şi a unui vecin”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

Femeia a dat foc în grădina din spatele casei la nişte resturi vegetale, iar din cauza vântului foarte puternic flăcările s-au extins la anexele din cele două gospodării şi apoi la casa ei, unde a ars acoperişul şi materiale combustibile din interior.