Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Inaugurarea şcolii gimnaziale nr. 2 Picior de Munte

Şcoala nr. 2 din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte a fost inaugurată, miercuri, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene.

„La invitația primarului comunei Dragodana, Sandu Gheorghe, am participat la inaugurarea Școlii Gimnaziale Nr. 2 Picior de Munte – Boboci, extinsă și dotată printr-un proiect cu fonduri europene în valoare de peste 2.200.000 de euro. De asemenea, a mai fost construită și o sală de sport pentru elevii școlii”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, corneliu Ştefan, prezent la inaugurare.

Conform acestuia, tot pentru elevii din Dragodana, Consiliul Județean Dâmbovița are în  licitație publică:

▫️ Achiziția de mobilier, bănci, dulapuri individuale, calculatoare, table interactive în valoare de 910.000 lei pentru Școala Gimnazială Nr. 2 Picior de Munte – Boboci;

▫️  Achiziția unui microbuz electric, de 8+1 sau 16+1 locuri, pentru elevii navetiști din comună. Valoare 240.000 de euro.

„Și pentru că dezvoltarea comunei Dragodana a fost și va fi un proiect de echipă, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală am asigurat aproximativ 2.430.000 de lei, sumă necesară implementării a 8 proiecte în localitate”, mai spune preşedintele CJ Dâmboviţa, corneliu Ştefan.