Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Gălbenuş şi Săvoiu, noile achiziţii ale consiliului judeţean

Ionuţ Săvoiu este noul administrator public al judeţului Dâmboviţa, iar fostul şef al IPJ Dâmboviţa Marian Gălbenuş este expert la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa.

CJ Dâmboviţa nu a anunţat până acum că funcţia de administrator public a fost ocupată şi nici că preşedintele are un nou consilier.

Cei doi au fost prezenţi, joi, la şedinţa de prezentare a unui proiect european de alimentare cu apă, la care a venit şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. În sala de şedinţe au fost aşezate bileţele cu numele şi funcţia celor care ocupă locurile, astfel încât fiecare să ştie unde va sta.

În primul rând a fost Ionuţ Săvoiu, prezentat ca administrator public al judeţului. Consiliul judeţean nu a oferit nicio informaţie presei despre organizarea concursului pentru administrator public şi nici nu a anunţat că s-a ocupat postul. Săvoiu a fost în perioada 2012-2016 deputat PSD de Dâmboviţa.

Prezent a fost şi Marian Gălbenuş, expert cabinet preşedinte CJ Dâmboviţa. Acesta a fost poliţist, iar pentru scurt timp, în 2012, a ocupat funcţia de şef al IPJ Dâmboviţa. Marian Gălbenuş este finul preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.