Dâmboviţa: Femeie reţinută pentru incendierea de instalaţii electrice pentru recuperarea metalului

Dâmboviţa: Femeie reţinută pentru incendierea de instalaţii electrice pentru recuperarea metalului

O femeie din Dâmboviţa a fost reţinută de poliţişti după ce a incendiat instalaţii electrice pentru recuperarea metalului, solul fiind afectat pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, iar în aer fiind degajări importante de fum, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

În acest caz a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară.

„În dimineaţa zilei de 28 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în localitatea Teţcoiu. În urma descinderii, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 78 de kilograme de metal obţinut ca urmare a incendierii unor instalaţii electrice. Totodată, cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii de Mediu Dâmboviţa, s-a stabilit că solul a fost afectat pe o suprafaţă de 20 mp, iar prin arderea deşeurilor se generează în atmosferă cantităţi însemnate de fum care ar putea pune în pericol sănătatea populaţiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, poliţiştii au reţinut o femeie pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de joi va fi prezentată magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La activitate au participat şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!