Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Femeie căzută într-o fântână, salvată de pompieri

O femeie de 42 de ani care a căzut, luni, într-o fântână în localitatea dâmboviţeană Vârfuri, a fost salvată de pompieri, informează ISU Dâmboviţa.

Femeia căzuse la o adâncime de circa 13 metri.

„Intervenţie contracronometru a pompierilor dâmboviţeni pentru salvarea unei persoane căzută în fântână. Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi în satul Merişoru (com. Vârfuri) pentru salvarea unei persoane (femeie în vârstă de 42 ani) căzută într-o fântână (cu diametrul de 0,8 metri, la o adâncime de circa 13 metri. Sosiţi la locul intervenţiei salvatorii au constatat că femeia era inconştientă şi hipotermică. Acţionând cu promptitudine şi profesionalism, pompierii au reuşit să scoată victima din fântână, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp (cca.10 min.)”, precizează ISU Dâmboviţa.

Femeia a fost preluată de un echipaj de ambulanţă care i-a acordat asistenţă medicală la faţa locului, fiind apoi dusă la stadionul din oraşul Pucioasa, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD cu care a fost transportată la un spital din capitală.