Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Băiat de 11 ani violat, filmat şi înregistrarea distribuită unor persoane; făptaşii reţinuţi de Poliţie

UPDATE 19.00 IPJ Dâmboviţa precizează, sâmbătă, că victima violului petrecut pe data de 2 ianuarie este un băiat de 11 ani, făptaşii fiind trei tineri cu vârste între 14 şi 17 ani.
Precizarea vine după ce în spaţiul public a apărut iniţial informaţia că victima era o fată.

O fată de 11 ani a fost violată, filmată, înregistrarea fiind distribuită unor persoane, iar făptaşii, trei tineri cu vârste între 14 şi 17 ani, au fost reţinuţi de Poliţie, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Cei trei au fost depistaţi sâmbătă şi sunt acuzaţi de viol şi pornografie infantilă.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în seara de 2 ianuarie a.c., în intervalul orar 21:30-22:30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul acestuia, unde, împreună cu alţi doi tineri, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil şi distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicaţii de comunicare”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, sâmbătă dimineaţa, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiţi, pentru documentarea activităţii infracţionale.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi al reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială Dâmboviţa. În cauză, cercetarile sunt continuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.