Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Două drumuri închise, DN 71 şi DJ 711D, şi patru ambulanţe blocate

În judeţul Dâmboviţa sunt închise sâmbătă două drumuri, unul naţional, DN 71, şi unul judeţean, DJ 711D, iar patru ambulanţe sunt de asemenea blocate în trafic.

”Am avut o ambulanţă blocată două ore cu un pacient dializat, nu din cauza zăpezii ci a unei maşini care a blocat drumul, s-a mai blocat una la Bilciureşti, din aceeaşi cauză, a unei maşini care a blocat drumul şi alte două ambulanţe în zona Valea Dâmboviţei”, a declarat într-o conferinţă de presă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda.

Poliţia Dâmboviţa a informat că Drumul Naţional 71 Târgovişte-Bucureşti a fost închis pe tronsonul din judeţul Dâmboviţa Bâldana – Moara Nouă.

Un alt drum închis circulaţiei este drumul judeţean 711 D pe sectorul Lunguleţu-Poiana.

”Mari probleme sunt şi pe DJ 101 Ciocăneşti-Crevedia. Avem blocaje pe DJ 702 B Lucieni-Raciu, pe DJ 722 Văcăreşti-Brăteşti de Jos şi Băneşti-Sălcioara-Moara Nouă, pe DJ 720 A Bucşani- Adânca, pe DJ 720D pe sectorul Dărmăneşti-Mărginenii de Sus şi pe DJ 711 Bilciureşti-Cojasca”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că în zona satului Lazuri se circulă pe un singur fir, de asemenea probleme în trafic mai sunt în zona localităţilor Petreşti-Vişina-Şelaru.

”În zona montană a ajuns maşina de deszăpezite până la Piciorul Babelor. Avem pregătiţi să intervină în zona montană şase salvamontişti”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În zona montană a judeţului Dâmboviţa, la Padina-Peştera, sunt 150 de turişti.

Prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda, a mai anunţat că sunt 19 localităţi din judeţ nealimentate parţial cu energie electrică.