Dâmboviţa: Doi medici de la Spitalul Judeţean Târgovişte (Pneumologie) au demisionat; spitalul are echipamente de protecţie

Dâmboviţa: Doi medici de la Spitalul Judeţean Târgovişte (Pneumologie) au demisionat; spitalul are echipamente de protecţie

Doi medici de la Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Târgovişte au demisionat, în contextul pandemiei de coronavirus, la acest spital nu sunt multe cazuri de pacienţi cu COVID-19 şi sunt asigurate echipamentele de protecţie.

„Am avut, din păcate, şi două cadre medicale care, probabil speriate, şi-au depus demisia. Am reuşit să suplinim această criză cu două persoane de la Spitalul Orăşenesc Găeşti, care au fost detaşate la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Acesta a prezentat şi care sunt stocurile de la acest moment de la Spitalul Judeţean Târgovişte, susţinând că sunt suficiente pentru circa o lună.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a mai anunţat că dintre persoanele internate cu coronavirus, 15 sunt în stare bună, una este într-o stare mai gravă, dar nimeni nu este la secţia de terapie intensivă.

La nivelul judeţului Dâmboviţa se află 1.177 de persoane în izolare la domiciliu şi 356 de persoane în carantină instituţionalizată.

error: Conţinut protejat !!