Dâmboviţa: Competiţie de Off Road, în perioada 6-9 octombrie

Dâmboviţa: Competiţie de Off Road, în perioada 6-9 octombrie

Etapa a şasea a Campionatului Naţional de Off Road va avea loc în perioada 6-9 octombrie în judeţul Dâmboviţa, iar în competiţie s-au înscris, până acum, opt femei..

”Sunt 600 de kilometri de traseu, trei clase: standard, open şi extrem. Aşa, ca o picanterie, avem în momentul de faţă, opt fete înscrise, off roadul fiind sportul cu motor care aduce cele mai multe fete la start. O avem printre cele opt şi pe Magda Danciu, care este vicecampioană la clasa standard, ea va alerga cu Cornel Zamfirescu. Şi pentru noi este o surpriză să avem opt fete şi lista este încă deschisă pentru înscrieri. Sunt deocamdată 32 de echipaje, însă aşteptăm cel puţin 40”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Clubul CORB44, Roxana Ciuhulescu.

Club Off Road Bucureşti (CORB44) este organizatorul competiţiei, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Organizatorii au anunţat că o parte din taxa de înscriere la competiţie va fi donată Fundaţiei Make a Wish.

”La start, se vor alinia concurenţi din toată ţara. Andi Vişoiu, campionul naţional en titre, se va prezenta la start cu navigatorul surpriză al acestui sezon de campionat: fiul său în vârstă de 16 ani. Cei doi pot deveni campioni naţionali la clasa regină (Clasa Extrem) (…). Pentru cei interesaţi să vadă maşinile participante, am organizat pe platforma din Piaţa Tricolorului, parcul tehnic. Tot din Piaţa Tricolorului se va da startul oficial vineri, 7 octombrie, începând cu orele 9:45”, se arată într-un comunicat al organizatorilor competiţiei.

În document se mai arată că , până la întoarcerea maşinilor din concurs, pe platoul din Piaţa Tricolorului din Târgovişte, sâmbătă începand cu ora 10.00 va avea loc o sesiune de prezentare şi instruire cu Freewheel Monsters.

Duminică, 9 octombrie, începând cu ora 10.00, în zona situată la ieşirea din Târgovişte spre Pucioasa, pe un teren viran cu denivelări va avea loc ultima probă din cadrul concursului, Trialul urban, probă extrem de spectaculoasă, spun organizatorii, şi la care spectatorii pot asista.

”După încheierea probei de Trial şi înainte de festivitatea de premiere, în aceaşi locaţie vom oferi gratuit celor prezenţi un concert live al celor de la Bluemotors. Pentru cauze nobile susţinute de Fundaţia Make a Wish, vom organiza după proba de Trial, contra unor donaţii modice, plimbări pe traseul de Trial, pentru spectatorii dornici să ajute financiar”, se mai arată în comunicatul CORB44.

error: Conţinut protejat !!