Dâmboviţa: Compania de Apă anunţă cu mare fast că a dat bani pe pregătirea pregătirii unei cereri de finanţare

Dâmboviţa: Compania de Apă anunţă cu mare fast că a dat bani pe pregătirea pregătirii unei cereri de finanţare

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD) anunţă cu mare fast, organizând, joi, o şedinţă de prezentare şi o conferinţă de presă la care a invitat şi un ministru, că a dat bani pe pregătirea pregătirii unei cereri de finanţare pentru un proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă.

Denumirea serviciilor pe care CATD le prezintă în şedinţa de joi este demnă de Caragiale: pregătirea pregătirii.

Conform unei invitaţii trimisă de CATD presei, compania va prezenta, joi, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, contractul de achiziţie publică ”Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”.

Invitaţi la marele eveniment de prezentare a sprijinului pregătirii sunt ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, parlamentari de Dâmboviţa, conducerile CJ Dâmboviţa, Prefecturii Dâmboviţa, Primăriei Târgovişte.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa ar trebui să mai atragă fonduri şi pentru pregătirea pregătirii propriilor angajaţi pentru că invitaţia este plină de greşeli. Cea mai mare este că nu ştiu ce ministru invită.

MDRAPFE (Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, n.r.) despre care se vorbeşte în invitaţie s-a desfiinţat, iar Rovana Plumb este ministrul Fondurilor Europene. Spre informarea celor de la CATD, există şi un ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar acesta este Paul Stănescu.

Cei care au scris invitaţia ar mai trebui să ştie că în interiorul propoziţiei se scrie cu litere mici, excepţie fiind numele proprii. Pe prefectul de Dâmboviţa nu îl cheamă Prefect, la fel şi administratorul public are un nume diferit de cel al funcţiei.

Invitaţia este semnată de un birou.

 

error: Conţinut protejat !!