Dâmboviţa: Cinci persoane rănite într-un accident pe DN 1A, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Dâmboviţa: Cinci persoane rănite într-un accident pe DN 1A, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

UPDATE 20.22 Trei persoane rănite, vineri seara, într-un accident pe DN 1A, în localitatea dâmboviţeană Dârza, au ajuns la spital, iar Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, anunţă IPJ Dâmboviţa.

În accident au fost implicate un microbuz şi două autoturisme.

„În urma impactului, trei persoane, respectiv un pasager din microbuz, un pasager dintr-un autoturism şi o conducătoare auto, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alte trei persoane (pasageri din microbuz) au refuzat transportul la o unitate medicală. Microbuzul ar fi efectuat transportul de persoane pe ruta Crevedia-Ciocăneşti şi s-ar fi deplasat din direcţia Buftea către Crevedia”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Circulaţia în zona unde a avut loc accidentul a fost reluată.

La faţa locului au intervenit opt echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un punct medical avansat, trei ambulanţe.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Iniţial au fost anunţate cinci persoane rănite în acest accident şi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Cinci persoane au fost rănite, vineri seara, într-un accident pe DN 1A în localitatea dâmboviţeană Dârza, în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, având în vedere victimele multiple.

„Pe DN 1A, în zona localităţii Dârza, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de transport persoane. În urma impactului au rezultat cinci victime, cu leziuni uşoare din primele investigaţii medicale”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea de către poliţişti.

error: Conţinut protejat !!