Dâmboviţa: Care sunt localităţile din judeţ unde sunt cazuri de coronavirus (12 aprilie)

Dâmboviţa: Care sunt localităţile din judeţ unde sunt cazuri de coronavirus (12 aprilie)

Localităţile din Dâmboviţa unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus sunt: Corbii Mari, Lunguleţu, Bucşani, Ciocăneşti, Produleşti, Colacu, Titu – surse. La Produlești și Titu este vorba de câte o persoană care lucra în Bucureşti şi avea domiciliul în Dâmboviţa.

Menţionăm că CJSU nu a dat informaţii despre zonele de unde sunt cazurile de COVID-19 din judeţ, despre numărul testărilor efectuate, despre suspiciunile de coronavirus din judeţ. Motivaţia pentru care nu au fost date aceste informaţii este că Grupul de Comunicare Strategică de la Bucureşti a interzis perfecturilor să dea astfel de date.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa care îl are preşedinte pe prefectul Aurelian Popa este structura judeţeană care este este responsabilă de aplicarea şi luarea de măsuri COVID-19 în judeţ.

Reamintim că primul caz de coronavirus din Dâmboviţa a apărut pe 24 martie în Corbii Mari. Tot în Corbii Mari au fost şi cele trei decese de până acum ale unor persoane cu coronavirus, un bărbat de 59 de ani, un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 66 de ani.

În data de 12 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică anunţa că în Dâmboviţa sunt 30 de cazuri confirmate cu coronavirus.

error: Conţinut protejat !!