Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Când vrem să vorbim de localităţi, Guran ne toarnă în pahar şi dă muzica tare; cui i-au spus asta primarii PNL

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgul Guran, ne cheamă doar la cârciumă şi când vrem să vorbim despre administrarea localităţilor ne toarnă în pahar şi dă muzica tare, spune liderul PSD Dâmboviţa, preşedinte al CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, că i-au transmis primarii liberali din judeţ.

Corneliu Ştefan a mai declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-a consultat cu primarii liberali legat de alocarea banilor din bugetul judeţean şi niciunul nu i-a spus că ar fi nemulţumit.

Declaraţiile vin după ce preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a anunţat acum câteva zile că rupe alianţa cu PSD în judeţ, nemulţumit fiind de alocarea banilor de la bugetul judeţean către primarii PNL.

„În urma consultărilor pe buget, unde doar patru primari din judeţ nu au venit din cauza unor probleme de sănătate, niciun primar PNL nu a plecat nemulţumit de sumele alocate. La aceste consultări nu am fost singur, a participat toată conducerea consiliului judeţean. Mi-am permis să întreb pe toţi primarii cu care am stat de vorbă la aceste consultări dacă au stat de vorbă la partid despre ce au de făcut anul acesta pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Domnului Guran i-am transmis pe 4 ianuarie că a fost promulgată Legea Bugetului, să ne întâlnim să vedem ce avem de făcut în fiecare localitate. Şi am vorbit cu fiecare primar (PNL, n.r.) şi i-am întrebat dacă au stat de vorbă. Şi în unanimitate mi-au spus cam aşa: domnule preşedinte, n-am apucat să vorbim, pentru că domnul Guran ne cheamă întotdeauna la cârciumă şi când discutăm şi noi despre localităţile noastre şi ce avem de făcut prin localitate ne toarnă în pahare şi dă muzica tare. Toţi primarii mi-au spus asta! Dar nu cred că este un secret pentru că a spus-o chiar domnul Guran, dacă îmi aduc bine aminte, într-un congres al PNL”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan (PSD).

Virgil Guran la Consiliul Național PNL, mai 2022