Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Branşament de gaze avariat de o maşină care a ieşit de pe carosabil pe DN 71

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a părăsit partea carosabilă şi a avariat un branşament de gaze de pe marginea DN 71 Bucureşti-Târgovişte, în zona localităţii dâmboviţene Ulmi, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

Incidentul a avut loc în dreptul unei şcoli.

„La data de 12 decembrie a.c., un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, în localitatea Ulmi, ajungând în dreptul Şcolii Generale Ulmi, ar fi pierdut controlul autoturismului, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier, a fost avariat un branşament de gaze”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

„Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează ISU Dâmboviţa cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi s-a solicitat intervenţia echipei specializate a operatorului de gaze.