Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Bătaie în clasă între două eleve de la un liceu din Găeşti

Două eleve ale unui liceu din Găeşti au fost filmate când se băteau în clasă, într-o pauză, imaginile au fost făcute publice marţi, iar conducerea liceului spune că va lua măsuri.

În filmare se vede cum una dintre fete este împinsă şi pălmuită de o colegă, iar un băiat le încurajează să continue conflictul. Se pare că incidentul a avut loc într-o pauză, la Liceul Tehnologic Iordache Golescu din Găești, județul Dâmbovița.

Poliţia a întocmit dosar penal pe numele elevei care şi-a lovit o colegă în clasă, într-o pauză, în incinta unui liceu din oraşul dâmboviţean Găeşti, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis, marţi.

”Având în vedere imaginile şi informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la o agresiune în incinta unei unităţi de învăţământ din Găeşti, vă informăm: astăzi, 22 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au întocmit un dosar penal pe numele unei adolescente bănuite de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din cercetări a reieşit că, la data de 21 mai a.c., în urma unui conflict spontan, aceasta ar fi agresat o colegă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, la data de 21 mai, în urma unui conflict spontan, aceasta ar fi agresat o colegă. Persoana vătămată nu a necesitat îngrijiri medicale şi nu a formulat plângere penală.

Cele două eleve riscă şi scăderea notei la purtare.