Dâmboviţa: Bărbatul cu coronavirus, din Corbii Mari, a murit (26 martie)

Dâmboviţa: Bărbatul cu coronavirus, din Corbii Mari, a murit (26 martie)

Bărbatul din comuna Corbii Mari, primul caz din judeţ confirmat acum câteva zile cu coronavirus, a murit, a anunţat primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

„Suntem în doliu. Un consătean bun, Nea Nicu , BCR sau Dimicin așa cum il stiam noi, a murit și, efectiv, nu știu ce cuvinte să găsesc. Îl cunoșteam bine, îi cunosc familia, sunt oameni buni, oameni respectați în Grozăvești si in toată comuna noastră . Mă doare și pe mine durerea lor și aș vrea să le aline Dumnezeu suferința. Cred că acum, mai mult decât oricând, înțelegem cât de important e să fim uniți în bătălia asta. Să stăm uniți înseamnă să stăm acasă. Să fim solidari înseamnă să ne izolăm, pe cât posibil. Să fim puternici înseamnă să respectăm până la virgulă deciziile autorităților. Numai aşa vom trece peste acest moment”, spune primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Informaţia despre primul caz de coronavirus din Dâmboviţa a apărut încă de marţi dimineaţa, la un bărbat de 59 de ni din Corbii Mari. Acesta făcea dializă la Bucureşti şi se pare că la spital a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

UPDATE cazul a fost anunţat şi de Ministerul Sănătaţii

cazul 19. Bărbat, 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23.03.2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI

error: Conţinut protejat !!