Dâmboviţa: Bărbat care producea ilegal băuturi alcoolice, reţinut de Poliţie (video)

Dâmboviţa: Bărbat care producea ilegal băuturi alcoolice, reţinut de Poliţie (video)

Un bărbat din localitatea dâmboviţeană I.L. Caragiale a fost reţinut, după ce poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia şi au descoperit că aici se produceau ilegal băuturi alcoolice, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis vineri.

Poliţiştii dâmboviţeni au ridicat peste 1.700 de litri de băuturi alcoolice, trei instalaţii pentru fabricarea alcoolului şi o armă de tir sportiv, deţinute fără drept, în urma percheziţiei. Poliţiştii au mai şi două agende cu însemnări referitoarele la sumele de bani încasate din comercializarea alcoolului, în perioada 2011-2015.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dâmboviţa.

Bărbatul de 61 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de producere şi comercializare ilegală de băuturi alcoolice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de vineri, cu propunere de arestare preventivă.

error: Conţinut protejat !!