Dâmboviţa: Bărbat arestat preventiv pentru trafic de droguri către consumatori din judeţ

Dâmboviţa: Bărbat arestat preventiv pentru trafic de droguri către consumatori din judeţ

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce în ultimii patru ani a vândut către consumatori din judeţul Dâmboviţa, informează, joi, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

„Din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada 2020 – august 2024,  la diferite intervale de timp, acesta a procurat, deţinut, oferit  şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis şi rezină de canabis) şi de mare risc (cocaină şi MDMA) către consumatori de pe raza judeţului Dâmboviţa, cu sume cuprinse între 50 şi 500 lei pentru un gram”, precizează DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate cantitatea de aproximativ 20 grame rezină de canabis ambalată în 30 de folii din hârtie, circa 6 grame cocaină  porţionată în 9 doze ambalate în folii din material plastic, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Bărbatul a fost reţinut, iar în cursul zilei de joi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

error: Conţinut protejat !!