Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Bărbat, accidentat mortal de un copac pe care îl tăia ilegal

Un bărbat de 39 de ani din localitatea dâmboviţeană Pietroşiţa a fost accidentat mortal de un copac pe care îl tăia ilegal, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a plecat în pădure cu o căruţă să fure lemne. Din cauză că nu s-a mai întors acasă, familia a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia. Bărbatul a fost găsit miercuri într-o zonă împădurită din apropiere de Fieni.

„La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 18:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 39 de ani, din Pietroşiţa, a plecat voluntar de domiciliu, în ziua de 20 februarie a.c., fără a mai reveni. Din primele verificări a reieşit că, în ziua de 20 februarie a.c., bărbatul a plecat voluntar de la domiciliu cu un atelaj hipo şi instrumente pentru tăiat lemne. Au fost demarate activităţile de căutare, iar în această după-amiază bărbatul a fost găsit decedat într-o zonă împădurită din apropierea izlazului din Fieni”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, se pare ca acesta ar fi fost accidentat mortal de un copac pe care l-ar fi tăiat ilegal. Cadavrul va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.