Dâmboviţa: Au început lucrările la DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni

Dâmboviţa: Au început lucrările la DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare DJ 724 Malu cu Flori-Pucheni, valoarea investiţiei fiind de 76 de milioane de lei.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a subliniat importanţa pentru judeţ a reabilitării acestui drum, la care se vor face pe lângă lucrările de asfaltare şi lucrări de consolidare.

„Vor începe lucrările la reabilitarea drumului judeţean dintre comuna Malu cu Flori şi comuna Pucheni. Este un drum de o importanţă majoră pentru judeţul Dâmboviţa. O spun şi astăzi, când încep lucrările, acest drum a rămas pe care împreună cu primarii celor două localităţi am promis locuitorilor că îl vom reabilita. Este un drum finanţat prin programul Anghel Saligny, valoare totală 76 de milioane de lei, din această sumă 35 de milioane de lei reprezintă „Vor începe lucrările la reabilitarea drumului judeţean dintre comuna Malu cu Flori şi comuna Pucheni. Este un drum de o importanţă majoră pentru judeţul Dâmboviţa. O spun şi astăzi, când încep lucrările la drum, împreună cu primarii celor două localităţi am promis locuitorilor că îl vom reabilita. Este un drum finanţat prin programul Anghel Saligny, valoare totală 76 de milioane de lei, din această sumă 35 de milioane de lei reprintă cofinanţarea consiliului judeţean. Cred că este cea mai mare cofinanţare pe care o avem la reabilitarea unui drum judeţean. Aşa cum am vorbit şi cu constructorul, anul acesta vrem să ne apropiem de finalizarea proiectului”, a precizat Corneliu Ştefan.

Acesta a vorbit şi despre alte lucrări de infrastructură rutieră din judeţ finanţate prin programul „Anghel Saligny”.

„Tot prin programul naţional Anghel Saligny, CJ Dâmboviţa mai are alte trei investiţii: reabilitarea drumul judeţean din staţiunea Padina-Peştera cu o valoare de 12 milioane de lei, proiect finalizat, am finalizat în proporţie de 90% reabilitarea drumului judeţean Runcu – Râul Alb şi cea mai importantă investiţie pe care o avem anul acesta la consiliul judeţean, centura ocolitoare a oraşului Găeşti, unde urmează să fir aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!