Dâmboviţa: Arestat preventiv pentru nerespectarea ordinului de protecţie, îşi ameninţa concubina ca să se prostitueze

Dâmboviţa: Arestat preventiv pentru nerespectarea ordinului de protecţie, îşi ameninţa concubina ca să se prostitueze

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de fosta concubină pe care o ameninţa să practice prostituţia, iar el să îşi însuşească banii, informează, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

„La data de 13.01.2024, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de numita I.I.A. cu privire la faptul că în data de 11.01.2024, numitul B.T.S. a ameninţat-o cu acte de violenţă, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Târgovişte la data de 09.01.2024, prin care i s-a interzis luarea oricărui contact cu aceasta. La aceeaşi dată de 13.01.2024, organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul B.T.S. i-a înlesnit practicarea prostituţiei persoanei vătămate I.I.A., în perioada aprilie 2022-decembrie 2023, obţinând foloase patrimoniale de pe urma exploatării acesteia”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru proxenetism, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Anchetatorii au constatat că în perioada august 2022 – decembrie 2023, pe fondul unei relaţii de concubinaj, bărbatul a determinat-o pe persoana vătămată să practice prostituţia în beneficiul acestuia, în mai multe oraşe din ţară. Acesta a dus-o pe femeie cu maşina şi a postat anunţuri pe platforma publi24, obţinând peste 122.000 lei.

„În perioada 22.01.2024-30.01.2024, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, (cel în cauză, n.r.) a contactat-o telefonic pe persoana vătămată I.I.A., trimiţând un număr de 115 mesaje tip SMS şi apelând-o de 95 de ori, încălcând astfel măsurile prevăzute în ordinul de protecţie”, mai informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Judecătoria Târgovişte a dispus luni arestarea preventivă a inculpatului B.T.S., pe o perioadă de 30 de zile.

error: Conţinut protejat !!