Dâmboviţa: Antonel Jîjîie a fost demis din funcţia de prefect; Aurelian Popa e noul prefect

Guvernul Orban a decis,miercuri, demiterea lui Antonel Jîjîie din funcţia de prefect de Dâmboviţa. În locul său a fost numit Aurelian Popa, care a mai deţinut această funcţie, iar acum este consilier al primarului din Răcari.

Antonel Jîjîie va fi subprefect de Dâmboviţa.

Hotărârile luate miercuri de Guvern privind conducerea Prefecturii Dâmboviţa:

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dâmbovița de către doamna Mureșan Florina-Ramona.

HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității pentru domnul Jîjîie Antonel din funcția publică de prefect în funcția publică de subprefect al județului Dâmbovița

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Dâmbovița de către domnul Popa Aurelian

Aurelian Popa se văita în iunie 2017 la o conferinţă a PNL Dâmboviţa că a rămas fără loc de muncă, după ce conducerea judeţeană a partidului nu l-a mai ajutat să obţină un post.

„Înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat și mi-a spus: Să nu îți faci probleme, vei avea un loc de muncă. I-a spus și lui Gabi (Gabriel Plăiașu, n.r.) și lui Gabi Grozavu că în cazul în care câștigăm alegerile nu este nicio problemă, iar în cazul în care le pierdem ne-a spus că o să ne asigure la Parlament un loc de consilier al lui sau al altui deputat. Ce să fac? Să stau încă patru ani? Trebuia să găsesc ceva, că mă duceam la Răcari, că mă duceam la Uliești sau în altă administrație… Niciodată nu m-am dus la PSD să cer de muncă. Eu am rugat colegii să fiu ajutat să muncesc pentru că chiar mă văd folositor unei adminstrații și nu este Primăria Răcari prima cu care am discutat. Am discutat și cu cea de la Ulliești. Îmi place efectiv să nu stau acasă și să îmi câștig banii prin muncă. Altfel nu am afaceri”, spunea la acel moment Aurelian Popa, explicând cum a ajuns consilier al primarului PNL Marius Caraveţeanu.

error: Conţinut protejat !!