Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Animale sălbatice găsite în gospodăria unde o femeie a fost muşcată de un leu

Poliţiştii au găsit, marţi, animale sălbatice în gospodăria din Picior de Munte, comuna Dragodana, unde în urmă cu câteva zile o femeie a fost muşcată de un leu. Pe numele proprietarului a fost deschis dosar penal.

”S-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de animale sălbatice. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi s-au efectuat verificări. Da, au fost găsite animale sălbatice la acel domiciliu, mai multe informaţii poate oferi Parchetul. Având în vedere calitatea persoanei în cauză, a proprietarului, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Adelina Torcică.

Reprezentanţii IJP Dâmboviţa nu au dorit să precizeze ce animale sălbatice au fost găsite în gospodăria din Dragodana. Sătenii spun că ar fi lei, precum şi cămile, dar şi alte animale sălbatice acolo.

O femeie din judeţul Dâmboviţa a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte cu muşcături pe corp şi a existat suspiciunea că a fost muşcată de un leu, aflat ilegal în gospodăria din localitatea Dragodana, unde femeia se ocupa de îngrijirea animalelor.

Femeia a fost adusă la spital vineri, însă autorităţile nu au făcut nicio declaraţie până acum, când reprezentanţii presei au aflat despre caz.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, se pare că iniţial a spus că a fost muşcată de leu, iar apoi a susţinut că nişte câini au muşcat-o. Şi proprietarul gospodăriei unde a avut loc incidentul a susţinut public că nu are animale sălbatice acasă. Proprietarul este executor judecătoresc în Bucureşti, iar de gospodărie se ocupa femeia care a fost rănită.