Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Accident pe DN7 la Tărtăşeşti, şapte răniţi, printre care şi patru copii

UPDATE  18.56 Două persoane au murit în accidentul produs, luni seara, pe DN 7 în Tărtăşeşti, informează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 72 de ani, ambii pasageri într-o maşină. Cele două persoane au fost găsite încarcerate şi inconştiente de salvatorii ajunşi la faţa locului.

Alte patru persoane, toate aflate în a doua maşină implicată în accident, un adult de 34 de ani şi trei copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Un accident a avut loc, luni seara, pe DN 7 în localitatea Tărtăşeşti, două persoane sunt inconştiente şi se încearca resuscitarea lor, iar un adult şi patru copii primesc îngrijiri medicale la faţa locului, informează ISU Dâmboviţa.

În accident au fost implicate două autoturisme.

„La locul accidentului au fost identificate două persoane încarcerate în unul din autoturisme şi imediat s-au început operaţiunile de descarcerare. În al doilea autoturism au fost identificate cinci persoane, patru copii şi un adult care sunt asistate medical de echipajele SAJ. Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare”, precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează echipaje de pompieri de la  Detaşamentul Titu cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Racari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.