Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Accident pe DN 71 Bucureşti-Târgovişte, o femeie a fost rănită

O femeie de 54 de ani a fost rănită, luni dimineaţa, într-un accident pe DN 71 Bucureşti-Târgovişte, după ce a intrat în coliziune cu maşina pe care o conducea cu o autoutilitară cu remorcă, informează IPJ Dâmboviţa.

Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Ulmi.

„Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că o femeie de 54 de ani, din Răcari, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, din direcţia Răcari către Târgovişte, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier, alcătuit dintr-o autoutilitară şi o remorcă, care ar fi fost condus de către un bărbat de 60 de ani, din Gura Ocniţei, din direcţia Târgovişte către Bucureşti. În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă.

Femeia rănită era încarcerată, conştientă şi cooperantă. Conform ISU Dâmboviţa, victima a fost extrasă şi preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa pentru acordarea îngrijirilor medicale şi pentru a fi transportată la spital.