Dâmboviţa: A sunat la 112 că i-au fost furaţi banii din casă; de fapt uitase unde i-a pus

Dâmboviţa: A sunat la 112 că i-au fost furaţi banii din casă; de fapt uitase unde i-a pus

Un bărbat din comuna dâmboviţeană Şelaru a sunat la 112 pentru a anunţa că i-au fost furaţi banii din casă, apoi şi-a dat seama că uitase unde i-a pus, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis, luni.

”La data de 05 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 10  Poliție Rurală Petrești au fost sesizaţi de un bărbat de 34 de ani, din Șelaru, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 10.000 de lei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi uitat unde a pus banii, găsindu-i ulterior în locuința sa”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.G. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor că apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau  alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

error: Conţinut protejat !!