Site icon stiriDB

Dâmboviţa: A fost învestit consiliul judeţean în noua componenţă după alegerile locale din 2024

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost constituit, joi, în noua componenţă, după alegerile din iunie 2024.

Consiliul este format din 34 de membri: 22 de la PSD, nouă PNL şi trei AUR. Corneliu Ştefan a preluat, joi, al doilea mandat de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

„Momentul de astăzi, depunerea jurământului de învestire pentru noul mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița 2024-2028, reprezintă, de fapt, continuarea tuturor proiectelor și investițiilor pe care le-am început în ultimii 4 ani. Nu aș fi fost aici însă fără sprijinul celor 134.765 de dâmbovițeni care, pe 9 iunie, au confirmat că perioada 2020-2024 a fost una dintre cele mai bune pentru județul Dâmbovița. De astăzi, continuăm pe același drum început împreună! 2024-2028 va fi mandatul unor investiții care vor schimba fața județului Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ştefan.

Acesta adaugă că investiţiile la care se referă sunt în centre urbane dâmbovițene, modernizarea și extinderea la 4 benzi a drumurilor naționale, proiectul Spitalului de Pediatrie din Târgoviște, finalizarea a sute de km de rețele de apă și apă uzată, susținerea prin PJDL a tuturor administrațiilor locale, dar și reabilitarea și modernizarea a zeci de kilometri de drumuri județene.

„Cu sprijinul fiecărui consilier județean ales, toate acestea vor fi materializate. Acesta este motivul pentru care dâmbovițenii ne-au acordat încrederea lor. Și avem datoria să nu-i dezamăgim! Așa cum am spus în 2020 și așa cum am demonstrat în toți acești 4 ani, biroul meu a fost județul Dâmbovița! Așa va fi și de astăzi înainte!”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.