Site icon stiriDB

Dâmboviţa: 19 cazuri de coronavirus în judeţ (2 aprilie)

În judeţul Dâmboviţa sunt înregistrate 19 cazuri de coronavirus, la data de 2 aprilie, informează Grupul de Comunicare Strategică.

La presiunea opiniei publice şi mass media, autorităţile au reînceput să ofere informaţii pe judeţe privind numărul de cazuri de COVID-19.

Comunicarea autorităţilor a fost şi este încă intens criticată, cetăţenii dorind şi având dreptul să ştie toate datele privind situaţia legată de coronavirus.

Vă reamintim că de la declanşarea pandemiei, prefectul de Dâmboviţa, Aurelian Popa, nu a susţinut nicio conferinţă de presă.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi directorul Spitalului Judeţean Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, au oferit datele solicitate de jurnalişti. Au vorbit despre dotările făcute în această perioadă, despre măsurile luate şi au precizat că spitalul judeţean are asigurate echipamentele de protecţie pentru cadrele medicale pentru cel puţin 45 de zile. De asemenea va ajunge la spitalul din Târgovişte un aparat de diagnosticare rapidă a coronavirusului.