Site icon stiriDB

Dâmboviţa: 1.302 persoane în izolare la domiciliu, 127 în carantină (1 aprilie)

În judeţul Dâmboviţa se află, în data de 1 aprilie, în izolare la domiciliu 1.302 persoane asimptomatice şi în carantină 127 de persoane.

Aproape 200 de sancţiuni contravenţionale au fost date în ultimele 24 de ore în judeţul Dâmboviţa pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr.3, informează, miercuri, Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa.

„Echipaje mixte de poliţişti, jandarmi poliţişti locali şi cadre ale MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică cât şi pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr. 3. Ca urmare a acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate 189 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 186.400 lei”, precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa.

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost constituite 122 de patrule, dintre care 48 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”. Au fost efectuate două însoţiri către centrele de carantină, de către poliţişti şi jandarmi. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a 1.625 de persoane.

De asemenea, a fost identificată o persoană fără adăpost care a fost predată Direcţiei de Asistenţă Socială.