Curs de fotografie, la FotoArt Studio

Curs de fotografie, la FotoArt Studio

Şcoala de fotografie FotoArt Studio organizează, în perioada 9 martie-25 mai, cursuri pentru cei pasionaţi de fotografie.

Cursurile sunt structurate în 12 module: definiţia şi istoria fotografiei, formarea imaginii; structura unui aparat de fotografiat; expunerea; profunzimea de câmp sau câmpul de claritate; lumina şi umbra, contrastul monocrom şi contrastul cromatic; bliţul; compoziţia; atelier de fotografie; editarea fotografiilor digitale; genuri fotografice partea I; genuri fotografice partea a II-a; atelier de fotografie de studio.

Formator este fotograful târgoviştean Florian Ispas.

”Nu e doar o afacere personală. Vreau să contribui la dezvoltarea unui domeniu local. Asigurând pregătire celor pasionaţi, creşte concurenţa între cei care oferă servicii de fotografie, creşte şi pretenţia clienţilor”, a declarat, vineri, pentru stiriDB, Florian Ispas.

Pentru curs nu se face selecţia celor înscrişi, locurile se ocupă în ordinea semnării contractului de studii şi a achitării unui avans de 200 lei. Taxa de şcolarizare este de 350 de lei.

Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii la telefoanele 0732 45 77 83, 0724 22 15 02 sau trimitand un e-mail la adresa fotoartstudiotargoviste@gmail.com.

De asemenea detalii se pot obţine şi la adresa de facebook www.facebook.com/events/1451729045049891/

ispas 2

error: Conţinut protejat !!