Cum te pregatesti pentru nunta: sfaturi utile pentru viitoarele mirese

Cand stii ca urmeaza sa te casatoresti in cateva luni si inca nu te simti pregatita pentru a imbraca rochia de mireasa, te cuprind grijile si panica.

Abordeaza situatia cu mult calm si rabdare, urmand pasii de mai jos pentru a arata impecabil in ziua nuntii. Iata cum te poti pregati pentru a fi in centrul atentiei in cea mai importanta zi din viata ta:

  • Incaltamintea pe care o vei purta in ziua cununiei trebuie sa fie la fel de eleganta si stralucitoare precum rochia de mireasa. Navigheaza printre modelele de incaltaminte pentru mirese pe www.the5thelement.ro si alege-ti pantofii care se asorteaza la perfectie cu tinuta ta. Opteaza pentru bijuterii elegante cu pietre pretioase, care vor contribui la obtinerea unui look sclipitor, insa nu exagera cu accesoriile! O mireasa trebuie sa fie rafinata, eleganta si feminina.
  • Atentie la silueta! In aceasta perioada, iti recomandam sa renunti la preparatele uleioase, care ingrasa si implicit la fast food, sucuri acidulate, tutun si bauturi alcoolice. Este foarte important sa scapi de kilogramele in plus care reprezinta un impediment in calea obiectivului tau final. In plus, exercitii fizice sunt esentiale! Mergi la sala de fitness, alearga prin parc, opteaza pentru sedinte de masaj si de electrostimulare la Bioestetika, adopta un stil de viata echilbrat si sanatos. Astfel, vei arata ca o printesa la marele eveniment!
  • Foloseste produse cosmetice bio. In general, dar cu precadere inainte de nunta, trebuie sa acorzi o atentie sporita ingrijirii tenului si a parului. Pentru curatarea fetei si pentru a scapa de acnee si impuritati, foloseste masti naturale din argila si hidrateaza-ti tenul cu ajutorul unor creme speciale pentru fata. Utilizarea mastilor si a cremelor organice te vor face sa arati mult mai tanara si sanatoasa, conferind tenului tau o stralucire naturala. Argila reprezinta ingredientul de baza in ingrijirea tenului, deoarece absoarbe grasimea de pe chip, cat si particulele de praf, contribuie la elasticitatea pielii si la stimularea circulatiei sangvine. In ceea ce priveste ingrijirea parului, asigura-te ca folosesti balsam cu ulei de argan daca parul este uscat si sampon organic din frunze de urzici daca parul are tendinta de ingrasare.
  • Renunta la machiajul strident! Daca nu vrei sa imbatranesti rapid si sa iti apara riduri premature, fii mai moderata in utilizarea trusei de machiaj! Frumusetea nu inseamna neaparat machiaj, ci tinerete, sanatate si simplitate. Asa ca incearca sa elimini treptat acest obicei. Pentru inceput, poti folosi mai putine produse cosmetice, optand pentru un machiaj natural, pentru ca ulterior, sa renunti definitiv la el. Aceasta este cea mai buna cale pe care o poti urma, daca iti doresti sa iti pastrezi prospetimea.
  • Relaxeaza-te, odihneste-te si fii calma. La un moment dat, pe masura ce pregatirile de nunta vor avansa, toate acele detalii te vor aduce in pragul disperarii. Te vei simti stresata si panicata, experimentand teama ca evenimentul nu va iesi asa cum iti doresti. Nervii si stresul iti pot afecta organismul, reflectandu-se in aparitia acneei si a altor semne vizibile pe corp. Secretul este sa incerci sa iesi din rutina planificarii nuntii, alocandu-ti timp si pentru tine. Mergi la SPA, petrece timp in natura, citeste mai mult si odihneste-te suficient. Nu uita, frumusetea inseamna prospetime si naturalete!

Stim cat de coplesitoare poate fi organizarea unei nunti, iar in calitate de mireasa, vei resimti presiunea din plin.

Nu trebuie sa lasi emotiile sa te copleseasca! Urmeaza pasii de mai sus pentru ca totul sa fie gata la timp si sa arati impecabil in ziua nuntii. Noi iti dorim casa de piatra!

error: Conţinut protejat !!