Cum incluzi fusta și blugii de damă în ținuta de birou?

De cele mai multe ori, atunci când lucrezi la birou e nevoie de o ținută care să se încadreze în limitele impuse de politica instituției sau a companiei pentru care lucrezi. Este foarte ușor să ajungi să aluneci într-o rutină vestimentară care să îți afecteze negativ starea de bine, să nu îți satisfacă nevoia de creativitate și astfel să îți afecteze performanța la locul de muncă. Prin includerea blugilor de damă sau a fustelor în ținuta ta într-un mod stilat și interesant, poți diversifica ținutele pentru a te simți cât mai bine în ele.

Fustele de damă nu trebuie să fie neapărat drepte

Dacă atunci când auzi „ținută office”  îți imaginezi o cămașă albă asortată la o fustă și pantofi negri, niște dresuri și părul prins în coc, e timpul să îi dai voie imaginației să își facă treaba. Clișeul look-ului clasic de birou este foarte ușor de depășit atunci când îndrăznești să ieși din zona de confort și să încerci combinații noi. O fustă office poate fi în mai multe forme și culori, așadar uită de stereotipuri și ia în considerare noi opțiuni vestimentare.

Ai putea fi surprinsă că fusta pentru ținuta de birou poate fi purtată și ca fustă casual sau chiar într-o ținută elegantă. Secretul constă în modul în care alegi să o combini. Sunt atât de multe fuste pe Lafemme.ro din care poți alege, în culori și croiuri care mai de care mai interesante. Încearcă să combini o cămașă vaporoasă cu o fustă plisată sau o fustă în cloș la o bluză dintr-un material foarte fin. Inclusiv fusta Cargo poate fi inclusă în ținuta office, prezența buzunarelor amintind de funcționalitatea pantalonilor. Aceasta poate reprezenta compromisul perfect între elegant și casual.

Nu te feri să porți fuste de damă cu imprimeu sau în culori puternice

Dacă politica biroului la care lucrezi nu restricționează asta, alege fuste de damă cu imprimeu sau într-o culoare puternică. Acestea pot să îți înveselească atât ziua ta de lucru, cât și a colegilor tăi. Între atât de mult gri, alb, negru și maro, o fustă roz aprins sau cu un imprimeu floral poate înveseli toată atmosfera. Atunci când alegi o fustă într-o culoare sau imprimeu deosebit, poți alege și o fustă dreaptă deoarece va ieși în evidență cu siguranță.

Dacă te întrebi ce tip de imprimeu este cel mai potrivit, află că pe podium se plasează cel geometric. Imprimeurile geometrice permit o combinare cromatică interesantă fără a părea deplasată. Mare atenție însă și la materialul pe care îl alegi pentru fusta office. Acesta nu trebuie să fie unul vaporos și prea lejer, deoarece este potrivit fie pentru o ocazie mai formală, fie pentru o fustă casual.

Blugii de damă cu talie înaltă sau evazați îți transformă ținuta într-una memorabilă

Oricare dintre noi poate confirma că mobilitatea și confortul conferite de perechea perfectă de blugi ar fi ideale la birou. Din fericire este posibil ca aceștia să fie incluși cu succes în ținuta office, asa ca intra pe www.lafemme.ro si achizitioneaza perechea favorita. Cu toate acestea trebuie să urmezi câteva reguli clare. Nu purta blugi rupți, prespălați sau cu aplicații. Alege o pereche de blugi închisă la culoare și cu un croi cât mai clasic.

Ai totuși posibilitatea să jonglezi cu blugii evazați de damă, dacă ești înaltă, sau cu cei cu talie înaltă dacă ești mai scundă. Aceștia pot fi purtați  la birou în combinație cu un blazer. Nu uita că blugii la birou se poartă mereu cu tocuri pentru a păstra echilibrul dintre lejer și elegant. Dacă nu ești sigură ce tocuri să alegi, o pereche clasică de pantofi cu toc pe negru sau într-o nuanță neutră sunt mereu o alegere sigură. De asemenea, ține minte că o cămașă se poartă mereu băgată în pantaloni în cazul acestor blugi. În caz contrar nu îți vor avantaja deloc silueta și vei da impresia că ai un look neglijent. Dacă porți blugi evazați asigură-te că aceștia nu sunt șifonați. Indicat este să fie călcați la dungă dacă este posibil.

Ținuta de birou nu trebuie să fie plictisitoare, nici monotonă și nici nu trebuie să îți inhibe creativitatea. Din contră, o ținută plină de culoare și dinamism poate să îți îmbunătățească performanța la muncă. Alege așadar să porți fuste și blugi care te reprezintă în ținutele office.

error: Conţinut protejat !!