Site icon stiriDB

Cui îi oferi cadouri de Crăciun și ce anume oferi?

Vine Crăciunul, în fiecare an cu aceleași așteptări, cu mult prea puține ore petrecute alături de familie, dar atât de intense și cu o mulțime de cadouri. Primim, dăruim și ne bucurăm de cadourile pe care le schimbă cei din jurul nostru. Asta reprezintă magia Crăciunului și ajută la sudarea unor relații.

Este clar, așadar, că trebuie să oferi cadouri. Este la fel de clar că trebuie să oferi cadouri persoanelor foarte apropiate: mama, tata, soția, iubita, iubit, copii sau bunici, toți merită un cadou și nu există nicio portiță de scăpare pentru a nu le oferi unul. Trebuie să mai oferi cadouri și altcuiva? Cu siguranță!

Oferă-le cadouri colegilor de muncă!

Niște coșuri cadou corporate bine împărțite pot să destindă atmosfera și să creeze legături puternice între colegi. Îți dorești, fără doar și poate, să poți merge la muncă cu zambetul pe buze. Fie ca ești nou într-o comunitate, fie că ai o vechime destul de mare, este bine să te gândești să oferi ceva, cât de mic.

Oferă-le cadouri prietenilor!

Gașca de prieteni nu este familie, însă este foarte aproape. Cu siguranță te vezi cu ei mai des decât o faci cu familia și chiar dacă de sărbători nu ești, de regulă, alături de prieteni, ci alături de cei cu același sânge ca al tău, este bine să te gândești la ei. Un cadou, chiar dacă este venit înainte sau după Crăciun, poate să vă apropie și mai mult.

De fapt, este bine să oferi câte un cadou fiecărei persoane cu care intri în contact zilnic sau frecvent. Portarul, doamna care spală scările, colegul de muncă cu care doar te saluți în fiecare dimineață, însă pe care nu știi cum îl cheamă, toți sunt parte din viața ta și un cadou le va însenina ziua. Evident, nu trebuie să le oferi ceva scump. Poți să încerci să le oferi ceva gratuit, făcut de mâna ta. Gestul contează cel mai mult și poate schimba impresia asupra ta.

Ce oferi cadou?

Dacă am lămurit faptul că trebuie să oferi cadouri tuturor, rămâne de stabilit ce oferi cadou. Nu poți să cumperi coșuri cadou pentru 200 de persoane, deoarece s-ar putea să ajungi la faliment. Încearcă să gândești personalizat, în funcție de importanța persoanei căreia îi oferi cadoul și în funcție de relația pe care o ai cu ea și oferă cadouri cât mai potrivite.

Pentru membrii familiei, spre exemplu, poți alege cadouri personale. O pijama, o pereche de șosete sau chiar de chiloți, toate vor fi primite cu încântare. Nu poți să îi oferi o pereche de chiloți șefului, însă.

Dacă vrei să le oferi cadouri celor de la muncă, cel mai potrivit este să alegi să oferi coșuri cadou Crăciun. Nu sunt atât de personale, însă pot fi aranjate în funcție de o mulțime de criterii, în așa fel încât să îi oferi fiecărei persoane un coș unic, în felul său. Pentru persoanele pe care le cunoști foarte puțin este suficientă o ciocolată, o bomboană sau un mesaj. Fără doar și poate, se vor bucura și vor fi cu adevărat uimiți.

De ce să alegi un coș de Crăciun?

Am insistat pe coșurile de Crăciun. Motivul este simplu: în ultimii ani, coșurile cadou au căpătat o recunoaștere incredibilă. Cu fiecare an parcă sunt mai multe, în din ce în ce mai multe magazine și în din ce în ce mai multe forme. Coșul cadou nu este nicio simplă atenție, nu este nici un cadou scump. Este exact acel cadou perfect, cu care poți obține efectul dorit.

Avantajele majore ale unui coș Cadou Crăciun sunt următoarele:

> Prezintă o flexibilitate uriașă atunci când vine vorba despre preț. Există coșuri cadou care costă 15 lei și există coșuri cadou care costă 500 de lei. Evident, cele de 500 conțin produse de o calitate mai bună, însă ideea este ca un coș cadou nu îți impune o anumită sumă de investit.

> Sunt personalizabile. Partea cu adevărat frumoasă la un coș cadou este faptul ca îl poți personaliza. Este suficient să adaugi un detaliu care să te reprezinte, atât pe tine cât și pe persoana căreia îi oferi cadoul, pentru a obține efectul scontat.

> Pot fi comandate online și pot fi trimise direct la destinatar. Timpul este destul de scurt și nu îți permite întotdeauna să te întâlnești cu persoanele cărora dorești să le oferi un cadou. Din acest motiv, din ce în ce mai multe magazine aleg să livreze coșuri cadou, direct la destinatar.

> Necesită foarte puțin timp pentru achiziție. De cele mai multe ori, cea mai neplăcută parte din întregul proces de dăruire este căutarea cadoului. Dacă această căutare se face în timpul sărbătorilor, neplăcerea este cu atât mai mare, în condițiile în care aglomerația este uriașă, oferta este foarte mare iar agitația poate să fie sufocantă. Dacă alegi să cumperi coșuri cadou, lucrurile sunt mult mai simple. Le poți comanda din confortul propriei case, le poți personaliza din confortul propriei case și te poți bucura din plin de economii.