Site icon stiriDB

Cristian Stan (PSD), atac dur la adresa candidatului PNL la Primăria Târgovişte (audio)

stan-prisacaru-logo

Candidatul PSD la Primăria Târgovişte, actualul primar interimar Cristian Stan, l-a criticat dur pe candidatul PNL, Ciprian Prisăcaru. Declaraţiile au fost făcute joi, la lansarea candidaţilor PSD Târgovişte de la Casa Sindicatelor din municipiu.

Stan nu i-a spus numele contracandidatului, probabil o strategie de campanie, dar din discurs se înţelege despre cine este vorba pentru că se referă la fostul primar interimar.

”Vedem un individ care stă ziua la terase, seara în baruri, zâmbeşte fals şi încearcă să îi convingă pe toţi că ştie ce vorbeşte. În perioada în care a fost primar interimar al municipiului Târgovişte nu a finalizat absolut niciun proiect. Este o persoană care nu poate să citească un document administrativ de la început până la sfârşit. Ne minte că e sincer, dar se bucură în spatele campaniei mizerabile prin care noi suntem denigraţi”, a spus Cristian Stan.

Acesta a mai spus că la alegerile locale din acest an va fi una dintre cele mai dure şi mai murdare campanii electorale.

”Deja eu şi domnul Ţuțuianu suntem ţintele unor atacuri denigratoare, deja s-a ajuns în situaţia în care oameni sunt plătiţi să strige la uşa noastră. Din păcate, celor care orchestrează aceste lucruri nu le este ruşine”, a afirmat Cristian Stan.