Cristian Stan (primar Târgovişte): Avem şansa de a crea la Târgovişte o echipă competitivă de fotbal

stan-chindia

Primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, s-a întâlnit, marţi, cu componenţii lotului echipei de fotbal Chindia Târgovişte.

”Avand in vedere reunirea lotului, in dimineata zilei de astazi (marţi, n.r.) am avut o discutie cu jucatorii si conducerea FC Chindia, in cadrul careia am dat asigurari ca administratia publica este alaturi de echipa, moral si material, si doreste performanta fotbalistica la Targoviste”, a scris pe facebook, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Chindia Târgovişte e proaspăt promovată în Liga a II-a.

chindia-facebook

”Este un moment foarte important pentru toti iubitorii fotbalului din municipiul Targoviste, echipa noastra de suflet urmand sa evolueze din nou in cea de-a doua liga valorica a tarii. Cu o medie de varsta de aproximativ 23 de ani, avem sansa de a crea la Targoviste o echipa foarte competitiva, care sa readuca microbistilor satisfactiile de odinioara!”, a mai postat Cristian Stan.

Acţionarii clubului Chindia Târgovişte sunt Consiliul Local Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Universitatea Valahia Târgovişte. În 2010 fostul internaţional Gică Popescu s-a implicat la clubul târgoviştean, însă s-a retras câţiva ani mai târziu.

error: Conţinut protejat !!