Site icon stiriDB

Cristian Stan (preşedinte PSD Târgovişte): PNL intră în Opoziţie pentru următorii 10 ani

Preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan, susţine că, după ieşirea din USL, PNL intră în Opoziţie pentru următorii 10 ani.

”În seara asta (marţi seara, n.r.) am asistat la intrarea PNL în opoziţie pentru următorii 10 ani! Am văzut o ieşire publică exclusiv de paradă a lui Crin Antonescu care, în cele 10-15 minute cât a vorbit, nu a spus nimic concret, nu a reproşat absolut nimic la obiect PSD, ‘reuşind’ pur şi simplu o prestaţie deopotrivă jalnică şi neconvingătoare!”, afirmă liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan.

Acesta a vorbit recent şi despre alianţele politice din cadrul Consiliului Local Târgovişte, subliniind inconsecvenţa PNL.

„Noi am simţit, în repetate rânduri, schimbarea de poziţie pe care PNL a avut-o. Nu mai târziu de votarea bugetului municipiului Târgovişte, am avut o discuţie cu o zi înainte în cadrul USL Târgovişte cu participarea tuturor celor competenţi să participe la discuţie şi am constatat că una am vorbit şi alta am votat, cel puţin în ceea ce priveşte PNL”, declara, într-o conferinţă de presă, Cristian Stan.