Site icon stiriDB

Cotinescu (PNL) ironizat de târgovişteni după ce s-a lăudat că a vorbit cu ministrul „Grindă” despre noul stadion

Candidatul PNL Aurelian Cotinescu a fost ironizat de târgovişteni, după ce s-a lăudat pe facebook că a vorbit cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, zis „Grindă”, despre noul stadion de la fosta unitate militară de la gară.

Stadionul este în faza de realizare a proiectării, iar candidatul spune că va dura 2-3 ani până se realizează. Este un termen mai degrabă electoral, în condiţiile în care procedurile pentru această investiţie au început în 2012 şi până acum nu s-a realizat nici documentaţia aferentă lucrărilor.

Stadionul se face cu bani guvernamentali prin Compania Naţională de Investiţii. Autorităţile locale nu se pot implica în organizarea licitaţiilor şi a procedurilor aferente realizării acestui stadion, aşa că afirmaţia candidatului că „în calitate de primar” ar debloca situaţia este una fără suport real.

„Deblocăm situaţia stadionului. Am mers la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației pentru a explica natura urgenței unei case NOI pentru Chindia Târgoviște. Misiunea mea, ca viitor primar, este să deblochez această problemă rapid. Gata cu promisiunile, târgoviștenii au nevoie de garanții, motiv pentru care am discutat cu ministrul Ion Ștefan toate detaliile proiectului”, a postat Aurelian Cotinescu – candidat PNL la Primăria Târgoviște, fără a spune nimic concret despre proiect, nici măcar stadiul în care se află.

Răspunzând unui comentariu, o persoană care îl întreba de ce nu discută cu reprezentanţii guvernului PNL despre construcţia unui spital, Cotinescu este sincer şi spune că interesul său electoral vizează doar Primăria Târgovişte.