Site icon stiriDB

Corneliu Ştefan, preşedinte CJ Dâmboviţa – mesaj de Ziua Armatei

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a transmis un mesaj de Ziua Armatei, subliniind omagiul pe care îl aduce veteranilor de război.

Îi cinstim, astăzi, pe eroii care şi-au dat viaţa pentru a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului român.

Îi onorăm, totodată, pe veteranii de război care au luptat pentru ca noi să trăim, astăzi, într-o ţară liberă şi independentă, dar și pe militarii activi ai Armatei Române.

Dâmbovița este o carte vie de istorie, iar astăzi, reuniţi în faţa monumentului eroilor din Cazarma 331 Teiș, i-am omagiat pe toţi cei care ne-au dăruit șansa de trăi liberi în patria noastră, România.

Nu în ultimul rând, Ziua Armatei Române este un moment în care îi cinstim pe militarii de lângă noi, pe cei care îşi desfăşoară activitatea în Garnizoana Târgovişte, cărora le mulțumesc pentru întreaga activitate în slujba dâmbovițenilor.

Acelaşi mesaj îl îndrept şi către cadrele militare în rezervă şi în retragere, împreună cu un sincer omagiu distinşilor veterani de război, care nu au renunțat niciun minut la curaj, la caracter, la valorile care i-au făcut demni de haina militară.

Am onoarea să vă felicit și să vă asigur de întreaga mea prețuire pentru modul exemplar în care vă desfășurați activitatea! 

La mulți ani, bravă Armată Română! La mulți ani, militari români!

Corneliu Ştefan, preşedinte CJ Dâmboviţa