Site icon stiriDB

Corneliu Ştefan, la depunerea candidaturii la preşedinţia CJ Dâmboviţa: 10 motive, 10 direcţii de dezvoltare

Președintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan a declarat, la depunerea candidaturii la preşedinţia CJ Dâmboviţa, că are 10 motive pentru care candidează, cele 10 direcţii de dezvoltare a judeţului.

Sunt 10 motive pentru care astăzi mi-am depus candidatura la conducerea Consiliului Județean #Dâmboviţa.

Sunt 10 direcții de dezvoltare a județului Dâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului.

Copiii noștri au nevoie de școli și grădinițe moderne, satele noastre au nevoie de mai multe dispensare medicale, investitorii, de drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!

Zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite!

Actuala administrație a Consiliului Județean Dâmbovița a început deja să parcurgă acest drum, iar eu sunt pregătit ca, alături de consilierii județeni ai #PSD #Dâmbovița, să mergem pe el până la capăt.

Pot spune că, astăzi, s-a făcut încă un pas mare înainte! Am alături de mine o echipă de oameni extraordinari, oameni care, în domeniile lor de activitate, au arătat cât sunt de buni, oameni pregătiți să facă un pas în față și să-și pună cunoștințele și priceperea în slujba dâmbovițenilor.

Pentru ei și pentru mine, 77.000 de dâmbovițeni au semnat și ne-au acordat încrederea lor pentru a candida la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Nu vom dezamăgi pe nimeni, nu vom împărți județul pe culori politice și, cel mai important, vom munci cot la cot cu toți primarii dâmbovițeni, pentru că, înainte de toate, Dâmbovița este casa noastră, locul în care trăim și ne creștem copiii.